Bengkel Penulisan Berita & Rencana 29 hingga 31 Oktober 2010, BilikTraining.Com

Akademi Penulis Sdn. Bhd. dengan sukacitanya mengumumkan, pihak kami akan menganjurkan Bengkel Penulisan Berita & Rencana berdasarkan butiran berikut :

  • Tarikh : 29 hingga 31 Oktober 2010
  • Masa : 8.30 pagi hingga 6.00 petang
  • Tempat : BilikTraining.Com, 9-1, Wangsa Melawati, Kuala Lumpur
  • Yuran : RM 950 Sahaja, bagi pendaftaran 2 minggu sebelum program hanya RM800 Sahaja

Sebarang pertanyaan lanjut boleh dibuat kepada pihak Akademi Penulis Sdn. Bhd. di talian (+6) 03 4149 2560 bercakap dengan Cik Husnidatul Nur ataupun email kepada latihan@akademipenulis.com.

Maklumat lanjut boleh diperoleh di laman web rasmi program www.penulisanberitarencana.com.

About The Author

Pentadbir Akademi Penulis

Akademi Penulis Sdn. Bhd. (Akademi Penulis) adalah sebuah syarikat milik penuh bumiputera yang mengkhusus dalam bidang latihan dan pembangunan penulis. Dahulunya Akademi Penulis bermula daripada sebuah laman blog www.akademipenulis.com milik En. Fauzul Na’im Ishak. Beliau adalah seorang penerbit buku, penulis dan jurulatih pembangunan penulis. Di blog ini dikongsikan pengalaman harian beliau berkecimpung dalam bidang penulisan dan penerbitan buku. Blog itu dinaik taraf menjadi portal akademi virtual dan menawarkan kursus dalam bidang penulisan di bawah jenama syarikat, B Pro Management & Training. Bermula 10 Mac 2009, Akademi Penulis sudah berstatus Sdn. Bhd. Akademi Penulis dibangunkan di bawah satu sistem latihan bersepadu gabungan kepakaran para pakar dalam industri buku Malaysia. Para mentor dan jurulatih Akademi Penulis adalah di kalangan pengamal industri. Ini berbeza dengan program pembangunan penulis lain yang dianjurkan oleh para ahli akademik. Mereka ini mempunyai ilmu akademi yang tinggi tetapi tidak pernah mengaplikasikannya. Kami di Akademi Penulis adalah dari kalangan orang yang mengamal dan terjun secara langsung dalam bidang ini. Mengetahui pahit maung dunia penulisan dan penerbitan buku. Taktik, strategi, kaedah pemasaran, kaedah penulisan dan apa sahaja di sini sudah diuji keberkesanannya.

Mari Berdiskusi Di Sini